Privatumo politika

IDAS PRIVATUMO POLITIKA

Vertiname ir saugome Jūsų privatumą, tad kviečiame susipažinti su mūsų interneto svetainėje taikomais informacijos rinkimo ir naudojimo principais. 

Šią politiką taikome, kai lankotės IDAS svetainėje ar susirašinėjame el. laiškais.

 

Tvarkydami asmens duomenis vadovaujamės Europos Sąjungos Duomenų apsaugos reglamento Nr. 2016/679, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo, kitų susijusių teisės aktų reikalavimais bei kontroliuojančių institucijų nurodymais.

 

ASMENS DUOMENŲ RINKIMAS

Mes galime rinkti, saugoti ir naudoti žemiau nurodytų rūšių informaciją:

  • informaciją apie Jūsų kompiuterį ir apie Jūsų apsilankymus šioje interneto svetainėje bei naudojimąsi šia interneto svetaine (įskaitant Jūsų IP adresą, geografinę vietą, naršyklės tipą, iš kur buvote nukreiptas, lankymosi trukmę ir puslapių žiūrėjimų skaičių);
  • bet kokią kitą informaciją, kurią Jūs savo pasirinkimu siunčiate mums.

 

SLAPUKAI

Duomenų rinkimui ir analizei naudojame Google Analytics ir slapukus.

Google Analytics

„Google Analytics“ įrankis fiksuoja ir leidžia analizuoti lankytojų patirtį svetainėje. Šį įrankį suteikia JAV įmonė „Google Inc.“, kuri yra įsipareigojusi taikyti ES-JAV Privatumo skydo principus, užtikrinančius, kad paslaugų teikėjas atitinka ES privatumo standartų reikalavimus. Apie tai galite paskaityti https://www.google.com/analytics/terms/dpa/dataprocessingamendment_20160909.html

 

Slapukai

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri apsilankius svetainėje išsaugoma jūsų įrenginyje. Slapukai padeda rinkti statistinę informaciją apie svetainės lankytojų naršymo patirtį, istoriją, tendencijas. Taip pat jų dėka svetainė gali atpažinti Jūsų kompiuterį ar mobilųjį prietaisą ir „atsiminti“ jūsų veiksmus ir parinktis. 

Jūs galite galite kontroliuoti ir/arba ištrinti slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose, tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės paslaugos ir funkcijos gali neveikti. 

Mūsų svetainėje naudojami šių paslaugų teikėjų slapukai:

Google LLC

Facebook Inc. 

 

ASMENS DUOMENŲ NAUDOJIMAS

Sekame jūsų naršymo patirtį tam, kad galėtume tobulinti svetainę ir užtikrinti naršymo patogumą. Mes galime naudoti jūsų asmeninę informaciją šiems tikslams:

  • Interneto svetainei administruoti;
  • Jūsų naršymo patirčiai gerinti, pritaikydami šią interneto svetainę asmeniniams poreikiams;

Be aiškaus jūsų sutikimo mes neteiksime jūsų asmeninių duomenų jokioms trečiosioms šalims.

ASMENS DUOMENŲ SAUGOJIMO LAIKAS IR JŪSŲ TEISĖS

Jūsų asmens duomenis saugome teisės aktuose numatytą laikotarpį. Turite teisę:

  • Kontroliuoti ir/arba ištrinti slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
  • Kreiptis į mus ir gauti informaciją apie tvarkomus jūsų asmens duomenis.
  • Kreiptis į mus su prašymu nebetvarkyti jūsų asmens duomenų.

Minėtais atvejais arba iškilus klausimams dėl šioje privatumo politikoje nurodytos informacijos kreipkitės į IDAS jums patogiausiu būdu:

El. paštu info@idas.lt

PASKELBIMO DATA 2019-10-30